Previous Next

Лекція викладачів іспанського університету Вальядоліда

28 жовтня студенти 2 курсу спеціальностей “Середня освіта” та “Філологія” прослухали онлайн лекцію  "Culture in the classroom: Spanish traditions, geography and political structure", яку провели викладачі з іспанського університету Вальядоліда Patricia Zamora Martinez  та  Cesar Garcia Andres. Захід відбувся в межах проєкту кафедри сучасних практик викладання англійської мови “Cross cultural talks”.

          - Метою проєкту “Cross-cultural talks”, який реалізовується на нашій кафедрі, є обмін досвідом та розширення комунікації та співпраці з колегами та студентами  європейських університетів. Тематика  заходів дуже різноманітна і буде варіюватися від загально-освітніх тем до наукових. Я вдячна всім своїм колегам з Іспанії, Чехії, Аргентини, Канади, які погодилися на участь у цьому проєкті, висловлюючи у такий спосіб підтримку української вищої освіти - зазначила ініціаторка проєкту, в.о. завідувачки кафедри сучасних практик викладання англійської мови, доцентка Наталія Сливка.

Під час проведеного заходу студенти познайомилися із політичним устроєм та  географічним положенням Іспанії, дізналися про улюблені страви іспанців, звичай та яскраві традиції. Також студенти, зокрема слухачі курсу “Сучасна англійська вимова”,  мали змогу познайомитися з “іспанським акцентом” англійської мови та виділити його характерні особливості. Студентам дуже сподобалося спілкування з іспанськими викладачами, вони активно ділилися своїми враженнями від отриманої  інформації та задавали питання. Кафедра й надалі планує продовжувати подібні заходи, які сприяють культурному розвитку та обміну досвідом як студентів так і викладачів.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук