Previous Next

Студенти ЧНУ провели літо з користю завдяки міжнародній програмі «ProfiTeam»

Студентки 2 курсу кафедри німецької філології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у міжнародній програмі для студентів за кордоном від компанії «ProfiTeam» в Німеччині.

Участь у програмі для Альони Житнікової, Софії Башлик («Філологія», ОП «Мова і література (німецька, англійська)») та Альони Якуби, Руслани Іщенко («Середня освіта», ОП «Мова і література (німецька, англійська)») стала можливою завдяки тісній співпраці кафедри німецької філології з «ProfiTeam».

Метою програми є сприяння інтеграції молоді до світового освітнього простору на основі закріплення теоретичних знань студентів та вивчення практичного досвіду в країнах з розвиненою економікою; опановування студентами передовими технологіями, вивчення досвіду застосування сучасної техніки та набуття практичних навичок роботи з нею. Студентки мали змогу не тільки працювати та подорожувати, під час канікул, а й знайомилися з новими людьми, покращували свої знання іноземної мови та здобули практичний досвід, який високо цінують роботодавці.

Студенти не тільки провели літо з користю, а й привезли з Німеччини безліч позитивних вражень, якими діляться з однокурсниками. Їхні екскурсії Берліном та Галле були незабутніми.

Кафедра німецької філології дякує директорці «ProfiTeam» Тетяні Русановській та сподівається на подальшу плідну співпрацю.


Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук