Previous Next

Враження від подорожі до Португалії

Студентки ННІ іноземних мов, які зараз навчаються в університеті Вальядоліда мають унікальну можливість відвідати країни Європи та познайомитися з іхньою історією та культурою. Своїми враженнями від подорожі ділиться студентка 3 А курсу Черненко Анастасія.
"Подорож до Португалії була надзвичайно захоплюючою. Ми відвідали два міста - Коїмбру та Порто. Коїмбра красиве місто з великою кількістю старовинної архітектури та зелених-зелених парків і, окрім цього, в Коїмбрі знаходиться найстаріший університет Португалії. Це справді "студентське" місто. Порто це місто неймовірно красивий пейзажів, величезних пішохідних мостів та архітектурних пам'яток прикрашених традиційним португальським розписом. Ці три дні принесли мені багато яскравих вражень і нових знайомств. Я впевнена, що я обов'язково відвідаю Португалію ще раз. Наостанок, хочу висловити вдячність програмі Erasmus+ за можливість подорожувати та відкривати для себе нові горизонти. "
Студентка 3 Б Заболотня Дарія зазначила , що місто Порто її вразило найбільше:
"Воно красиве та старовинне, але дивує інше. Я ще ніколи не відчувала такого затишку в чужому місті, тим паче країні. Звісно тут не обійшлося без зусиль координаторів програми та друзів, які зробили поїздку веселою та продуктивною. Вразило і те, що студенти з Порто та Коімбри організували нам класні тури по всьому місту, розповідаючи історію та легенди.Враження від поїздки залишилися неймовірні !"

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук