Перекладачі святкують

Святково прикрашений 4 поверх Навчально-наукового інституту іноземних мов, лунає музика народів світу, фотозона та виставка світлин студентів-перекладачів занурюють в атмосферу свята. Студенти спеціальності «Переклад» та викладачі кафедри теорії та практики перекладу святкують МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПЕРЕКЛАДАЧА! Змістовна та яскрава програма чекала на студентів і гостей свята.

Цікаві вікторини та конкурси, влаштовані перекладачами, знайшли знавців іноземних мов серед студентів різних спеціальностей університету.

Під час брейн-рингу майбутні перекладачі «брали» найскладніші питання з лінгвокраїнознавства, перекладознавства, історії розвитку мов, культури країн, мови яких вивчаються.

Родзинкою свята став майстер-клас із художнього перекладу від відомого українського поета, прозаїка та перекладача.

Оригінальний запальний флешмоб від перекладачів підняв настрій як виконавцям, так і захопленим глядачам.

На благодійному ярмарку ласували смаколиками, власноруч приготовленими студентами-перекладачами, кошти за які традиційно вони передадуть в дитячий будинок для діток-сиріт.

Заключним акордом став висаджений біля корпусу бузок, що є багаторічною традицією перекладачів, до якої у цьому році з захопленням долучилася волонтерка Корпусу Миру Копленд Кортні

Кафедра теорії та практики перекладу

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук