Previous Next

ННІ іноземних мов приймає науковців з університету іспанського міста Вальядолід.

З 20 по 25 вересня у рамках програми Еразмус+ в ННІ іноземних мов з навчально-науковим візитом перебували науковці з іспанського університету Вальядоліда. Цезар Гарсія Андрес та Пабло Арконада Ледесма, наукові співробітники кафедри сучасної, новітньої та американської історії, журналістики та аудіовізуальної комунікації та реклами, ознайомились зі структурою приймаючого університету, напрямами наукових досліджень та методиками викладання.

Вони відвідали декілька занять, та й самі провели презентації і практикуми для студентів та викладачів ННІ іноземних мов. 

Перший проєкт з міжнародної академічної мобільності з університетом Вальядоліда по програмі Еразмус + розпочався в ННІІМ у 2019 році. Проєкт дає можливість студентам та викладачам ННІ іноземних мов отримати індивідуальний грант на навчання (5 місяців для студентів) чи стажування ( 5+2 дня для викладачів) в Іспанії. Координаторка проєкту – доцент Наталія Сливка, в.о. завідувачки кафедри сучасних практик викладання англійської мови.

Іспанські колеги також зустрілись з директором ННІ іноземних мов, доцентом Людмилою Швидкою. Вони обговорили перспективи подальшої співпраці між університетами за програмою Еразмус+ та про можливість залучення іспанських викладачів до спільних наукових заходів з метою обміну викладацьким та культурним досвідом.

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук