Літо - час професійного розвитку викладачів

Літо - час професійного розвитку викладачів

Літо – не лише пора відпусток, але й сприятливий час для професійного розвитку. Під час літніх канікул в.о. завідувачки кафедри сучасних практик викладання англійської мови Наталія Сливка вдруге пройшла навчання у Літній школі фонетики. Цього року престижний курс англійської фонетики, який має більше ніж столітню історію викладання, вперше був проведений онлайн і його відвідали більше 100 слухачів з різних країн світу.

 

 

Навчання проводилося викладачами Університетського коледжу Лондона (UCL), де ще на початку 20-го століття був заснований перший факультет фонетики в Європі, пізніше відомий як Британська школа фонетики.

Протягом тижневого навчання наша колега мала змогу прослухати лекції кращих фонетистів Великобританії серед них — др. Джеф Ліндсей (UCL), проф. Джен Сеттер (Reading University), др. Кейт Скот ( Kingston University), Джоана Пжедласка (Oxford University) та багато інших. Наталія Петрівна ознайомилася з сучасними методиками навчання фонетики, корисними онлайн ресурсами для поліпшення вимови, а також мала змогу обмінятися досвідом роботи з іншими науковцями та викладачами.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук