Previous Next

Різдвяні канікули на Майорці

А як ви планує те провести різдвяні канікули? Можливо до сонячної Іспанії?  Студентка ННІ іноземних мов Валерія Єфименко  свої різдвяні канікули проводить на Майорці, куди вона поїхала з друзями, перебуваючи на навчанні по програмі міжнародної академічної мобільності у Вальядоліді, Іспанія.

  Валерія поділилася своїми враженнями: “Моє перебування на навчанні в Іспанії плавно переходить до кінця і хочу сказати, що чотири місяці тут пролетіли немов кілька днів. По закінченню пар в університеті Вальядоліду ми разом з друзями спланували подорож до мальовничого острову Майорка. І це безумовно була найкраща подорож в моєму житті. Сама поїздка не видавалась дуже легкою, адже ми їхали автобусом, потім пересідали на літак і дорога зайняла всю ніч. Було неймовірно складно лишатись на ногах без сну більше двох діб, але це було того варте! Коли приїздиш на Майорку, маєш відчуття, що ти потрапив до раю! Тепле сонечко, пальми, вода з відтінком бірюзи та неймовірна архітектура на кожному кроці. Без вагань ми зі студентами Еразмус, які стали сім’єю, взяли в оренду машину і відправились подивитись всі території острову. Гірський захід зачарував нас неймовірним видом з висоти польоту на Середземне море, південь відкрив найкращі пляжі Майорки , а північ зачарувала вершинами, що точно походили на край світу. Цю поїздку я безумовно запам’ятаю на все своє життя.”

   Нагадуємо, що це вже друга студентка, яка проходить семестрове навчання в іспанському університеті по програмі Еразмус+. Проєкт успішно функціонує в ННІ іноземних мов з 2019  року. Координаторка проєкту- завідувачка кафедри сучасних практик викладання англійської мови Наталія Сливка.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук