Студенти Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького – переможці всеукраїнських проєктів Асоціації українських германістів

 
25-26 вересня у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася ХХVIІ Міжнародна науково-практична конференція Асоціації українських германістів „Germanistik in transkulturellen Räumen: Theorie und Praxis“, де було представлено результати всеукраїнських проєктів «Naturkalender» та «Reich mir die Hand – du für mein Land». За результатами конкурсу було створено календар «Naturkalender», до якого було відібрано 12 найкращих робіт з усієї України. Робота студента 2 курсу Середи Давида (ОП Мова і література (німецька) увійшла до найкращих.
За результатами проєкту «Reich mir die Hand – du für mein Land» було видано діловий щоденник Асоціації українських германістів, куди було відібрано 3 роботи від Черкаської області студентів 2 курсу Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, освітня програма Мова і література (німецька): історія про Германа Готліба Гельмера: Корнюкова Анастасія та Недуха Вікторія; історія про Фрідріха Фальц-Фейна: Нагаєвська Анастасія; історія про Георгія Шлейфера: Тімофєєв Димитріан та Лізунова Дарʼя. Усі учасники та переможці проєктів були нагороджені Асоціацією українських германістів подарунками. Вітаємо переможців та дякуємо усім за участь і бажаємо успіхів у подальших проєктах!
Координатор АУГ від Черкаської обл., Овсієнко Л.О.
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук