Вітаємо зі святом!

Третього жовтня 2018 року кафедра німецької філології відзначила 20-річчя спеціальності «Німецька мова та література». Урочистості проходили у день національного свята Німеччини – Дня єдності. Тож студенти фаху «Німецька мова» заздалегідь прикрасили коридор ННІ іноземних мов тематичними плакатами, висловами, німецькою символікою, що створило святкову атмосферу. 


До дня святкування студенти-германісти підготували тематичні виставки, пов’язані з Німеччиною, а потім провели цікаві майстер-класи, де вчили усіх бажаючих власноруч робити вишукані квіти.


Студенти, що завітали на святкування, мали шанс виграти сертифікати на додаткові бали з дисциплін кафедри у країнознавчій вікторині.


На перерві лунали німецькі пісні у виконанні студенток 4-го курсу.


Гості святкування переглянули відео-презентацію, де пригадали основні віхи історії спеціальності «Німецька мова..», заслухали щирі вітання з річницею від випускників різних років. Особливо приємно було побачити відео-вітання від професора Мюнстерського університету (ФРН) Лінгарда Легенгаузена, який упродовж 11 років щовесни приїздить до ННІ ІМ і щедро ділиться своїми знаннями і досвідом з колегами і студентами.
З річницею спеціальності «Німецька мова» кафедру привітала директор ННІ ІМ доц.Швидка Л. В., яка відзначила кропітку працю засновників спеціальності й усього колективу кафедри почесною грамотою.
Найкращі побажання кафедра отримала і від усіх кафедр ННІ іноземних мов, які від початку плідно співпрацюють із кафедрою німецької філології.
Кафедра щиро дякує за вітання та рухається до нових здобутків.

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук