Previous Next

Доцентка Наталія Сливка у Вальядолідському університеті взяла участь у «International staff week» в межах програми Еразмус+

У Вальядолідському університеті з 29 травня по 2 червня  в межах програми Еразмус + відбувся «International staff week», в якому взяла участь доцентка Наталія Сливка, в.о. завідувачки кафедри сучасних практик викладання англійської мови Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, координаторка проєкту Еразмус +

 Зазначимо, що співпраця з університетом Вальядоліда з ініціативи доцентки Наталії Сливки почалася ще у 2019 році з проєкту з міжнародної академічної мобільності Еразмус + для ННІ іноземних мов. За цей час співпраця поширилася і на інші навчально-наукові підрозділи Черкаського національного університету. Зокрема, науковці працюють над спільними дослідженнями, проводять гостьові лекції, беруть участь у конференціях та є членами редакційних колегій наукових журналів.

 Цього року іспанській університет за підтримки програми Еразмус + запросив понад 30 представників партнерських університетів із різних країн: США, Бразилії, Індії, України, Азербайджану, Арменії та з інших країн. У межах міжнародного тижня були заплановані зустрічі із працівниками міжнародного відділу та представниками факультетів, уроки іспанської мови, воркшопи з інтернаціоналізації та надзвичайно цікаві екскурсії по місту, яке просто вражає своєю визначною архітектурою та місцевим колоритом.

 — Однією із найважливіших зустрічей для мене був візит на Факультет філософії та літератури, де навчалися вже три наші студентки за програмою «English language studies», та знайомство з академічним координатором, професором Белен Артунедо, — зазначила Наталія Сливка. — Ми мали змогу обговорити розширення можливостей нашої співпраці, участь студентів у літніх школах та проходженні практик. Приємно відзначити, що професорка Белен Артунедо високо оцінила академічні досягнення наших студентів, їхню вмотивованість та працелюбність.

 Доцентка Наталія Сливка також зазначила, що участь у подібних заходах позитивно впливає на розширення співпраці між університетами та відкриває нові горизонти для спільних проєктів та досліджень.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук