НИЗКА ВЕБІНАРІВ КАФЕДРИ ПЕРЕКЛАДУ ДЛЯ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ

Викладачі кафедри теорії та практики перекладу знайомлять майбутніх абітурієнтів зі спеціальністю ПЕРЕКЛАД не тільки словом, а й ділом.

22 грудня 2020 р. кандидат філологічних наук Тетяна МакГауен провела вебінар за темою «Relationships» для учнів 10-11 класів Золотоніської спеціалізованої школи № 2. Викладачка не лише ознайомила старшокласників із особливостями спеціальності ПЕРЕКЛАД, але й по-університетськи провела для них інтерактивне заняття з англійської мови, що тривало одну академічну годину. Старшокласники Золотоноші були активні та зацікавлені. Чекаємо їх на ПЕРЕКЛАДІ !

Ось так подякували Тетяні Вікторівні вчителька та учні Золотоніської спеціалізованої школи № 2 за проведений захід: «Ми цінуємо співпрацю з університетом. Вдячні Вам за корисний матеріал, актуальну тему та доступність сприйняття. Учні отримали новий досвід онлайн уроку в дещо іншому форматі, відчули себе студентами. Цінуємо Вашу готовність до співпраці, професіоналізм, гнучкість та легкість у спілкуванні. Сподіваємось, що розпочата практика буде продовжуватися», – вчителька Наталія Олексіївна Назаренко. Одинадцятикласниця Оксана: «Для мене цей онлайн урок був досить корисним. Це така собі розминка, перевірка, пізнання нового. Сподобалося те, що Тетяна Вікторівна практично завжди розмовляла з нами англійською. Я вдячна їй за нові знання та досвід».

Кафедра теорії та практики перекладу

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук