Previous Next

ДИРЕКТОР МОВНОЇ ШКОЛИ «STARTDEUTSCH SCHULE» МАРКУС ПОЙЗЕР ПРОВІВ МОВНИЙ КЛУБ З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ

15 червня 2023 року до Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького  завітав директор школи німецької мови «StartDeutsch Schule» Маркус Пойзер, який провів із здобувачами освіти мовний клуб, презентувавши новітні методики у викладанні німецької мови для студентів спеціальностей «Середня освіта» та «Філологія». Робочий візит до ЗВО відбувся у рамках співпраці Маркуса Пойзера як роботодавця кафедри німецької філології. Викладачі кафедри обмінялися з носієм мови досвідом та своїми знаннями з методики навчання німецької мови.

Здобувачі освіти відзначили змістовний формат мовного клубу, яскраву презентацію та інтерактивний виклад матеріалу, новітні методики навчання німецької мови та особисту харизму носія мови. Маркус Пойзер  з легкістю залучав студентську молодь до спілкування німецькою мовою. Мовний клуб проходив у дружній атмосфері, де студенти змогли продемонструвати власні знання, спілкуючись на різні теми. Кожен учасник заходу отримав стимул для подальшого удосконалення знань з німецької мови. Найактивніші учасники заходу отримали подарунки: дві чашки від StartDeutsch Schule та 2 сертифікати на інтенсивний мовний курс з німецької мови.

Студенти та викладачі кафедри німецької філології щиро дякують Маркусу Пойзеру за співпрацю та з нетерпінням чекають нових зустрічей.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук