Previous Next

У ННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ ЗНОВУ ЗУСТРІЧАЛИ ГОСТЕЙ

27.03.23 ННІ іноземних мов знову зустрічали гостей) На запрошення завідувачки кафедри сучасних практик викладання англійської мови, Наталії Сливки до нас завітав американський журналіст Деніел Сміт ( Розбург, Орегона) та редакторка видання «Нова доба» Тетяна Очеретяна. Деніел приїхав в Україну з метою збору «живих» історій про життя українців під час війни.

Під час зустрічі із студентами 2 та 4 курсів, спеціальності “Середня освіта” американський журналіст мав змогу дізнатися більше про студентське волонтерське життя під час війни. Студенти 2 курсу, групи А Мацибока Максим та Хренова Амєлія розповіли про участь у волонтерських проєктах ГО СІЧ. Черненко Анастасія, Шильнікова Ірина та Мацибока Максим поділилися враженнями від викладання уроків англійської мови для дітей ВПО, у межах проєкту ГО “ Ми є поруч” та кафедри сучасних практик викладання англійської мови.

Студенти 4 курсу мали можливість не лише поспілкуватися із гостями , а й справжню “ перекладацьку практику”. Черненко Інна, Вольніцька Лілія та Батракова Діана супроводжували американського гостя до Музею рушника ЧНУ та якісно забезпечили переклад екскурсії, яку проводила директорка музею Наталія Ярмоленко. Дякуємо Деніелу Сміту за підтримку України та за можливість бути почутими!
Пишаємося нашими студентами! Ви круті))

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук