До Дня Навчально-наукового інституту іноземних мов

До Дня Навчально-наукового інституту іноземних мов 28 березня 2019 року студенти IV курсу групи 51 запросили на своє заняття з Практики мови іноземних студентів, які почали вивчати англійську на початку цього навчального року. Студенти IV курсу, повернувшись після виробничої педагогічної практики, підготували творчі завдання для іноземних колег, що дозволило обом групам дізнатися більше про країни, з яких іноземні студенти приїхали, та про Україну; а також потоваришувати, а в деяких випадках – і знайти собі партнера, з яким щоденно практикувати англійське мовлення. 
Атмосфера на занятті панувала невимушена, творча. Великий ентузіазм викликало завдання «Bag Story», де студенти пліч-о-пліч складали коротенькі оповідання, використовуючи предмети, які вони знайшли у мішечках (bags), підготовлених викладачем доц. Пашіс Л. О., і відчути себе знаменитими О. Генрі чи Ернестом Хемінгуеєм або Агатою Крісті; та завдання «Вежа», розроблене студенткою Тимофєєвою Яною. Яскравими були етапи заняття, за які відповідали: Черевишня Марія, Чиркова Наталя, Вельбой Євген, Броварська Ілона, Іщенко Ірина, Агзамова Ельвіра, Горстка Дмитро.
Іноземні студенти висловили бажання частіше відвідувати креативні заняття разом з українськими студентами. Дякуємо за участь та сворення відчуття єдності та співпраці таким студентам: Хамеду Тіене, Пале Набі, Кассі Кевіну, Мохамеду Кейті, Діалло Алхусейні, Ібрахіму Сорі, Альфі Кабінету, Омезі Бісунгу, Мохамеду Аль-Зароунду та Ріаду Аль-Зароунду.

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук