Previous Next

Студентка магістратури долучилась до організації наукової конференції SEDERI 2024 у м. Саламанка, Іспанія

Студентка 1 курсу магістратури, Анастасія Лозова, взяла участь у науковій конференції в м.Саламанка, Іспанія. Анастасія ділиться своїми враженнями:
"Навчаючись по програмі Erasmus + як магістр в Університеті Вальядоліду, нещодавно отримала надзвичайно приємну новину від одного з іспанських професорів – можливість долучитися до організації 34-ї наукової конференції SEDERI 2024, яка відбулася в Саламанці.

Ця конференція є однією з найпрестижніших у своїй галузі, адже туди з'їжаються науковці з усього світу: Ірландія, Греція, Іспанія, Україна та багато інших країн. Протягом цього часу я працювала в команді з іншими такими ж волонтерами, вчилася новим методам та підходам до організації таких масштабних заходів.

Моя участь у конференції не обмежувалася лише організаційною роботою. Я мала можливість бути слухачем наукових доповідей та брати участь у дискусіях з провідними професорами і дослідниками з усього світу.

Одним із найприємніших моментів для мене стала зустріч з українською науковицею Філоненко Олександрою Генадіївною з Миколаєва. Це була несподівана, але дуже приємна можливість поспілкуватися рідною мовою на такому міжнародному заході так далеко від дому.

За свою роботу я була відзначена сертифікатом, що підтверджує мої досягнення та внесок у проведення конференції. Цей сертифікат став не тільки визнанням моєї праці, але й цінним доповненням до мого професійного портфоліо.

Цей досвід був для мене надзвичайно цінним та цікавим. Він допоміг мені не лише покращити свої навички в організаційній роботі, але й збагатив мене новими знаннями та контактами у науковій сфері. Участь у конференції SEDERI 2024 стала важливим кроком у моєму професійному розвитку на міжнародному рівні."

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук