Previous Next

Студентки — магістрантки ЧНУ взяли участь в одному з тренінгів Програми вдосконалення викладання у вищій освіті України.

Студентки — магістрантки ННІ іноземних мов Ольга Рижова та Анастасія Дерібезова  взяли участь в одному з тренінгів Програми вдосконалення викладання у вищій освіті України.  Програма реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України.  Команду Черкаського національного університету представляють:  перший проректор, проф. Василь Мойсієнко, проф. Наталія Андрусяк, доц. Галина Луценко, доц. Наталія Сливка.

 

Починаючи з липня,  викладачі взяли участь у 18 тренінгах, опановуючи нові підходи до викладання і навчання. На один із таких тренінгів “ Module Fair” і  були запрошені студенти для того щоб ознайомитися і оцінити нові міждисциплінарні курси, які розробили викладачі. Студенти мали можливість переглянути презентації, серед яких буди відео файли, інтерактивні презентації і, навіть, сайт, поспілкуватися з викладачами та отримати відповіді на питання як їх зацікавили. Потім вони взяли участь у голосуванні та обрали найкращі курси. Студентки Ольга Рижова та Анастасія Дерібезова зазначили, що участь у такому заході стала для них новим та цікавим досвідом. Наші студентки продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою, адже захід був цілком англомовним.

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук