Previous Next

ВИКЛАДАЧКА КАФЕДРИ АНГЛІЙСЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ ТА МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПРО СТАЖУВАННЯ В США

Найкраща якість вчителя, викладача, наставника - не припиняти вчитися! Викладачі кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови невтомно продовжують втілювати це кредо в життя. Цього разу хочемо розповісти Вам про викладача кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови Кабіну Юлію Геннадіївну, яка зараз бере участь у програмі академічних обмінів імені Фулбрайта в державному університеті штату Джорджія у місті Атенс, США.

 

 

У рамках програми Юлія Геннадіївна та її американський науковий керівник проф. Керолін Джоунс Медін досліджують життєвий та творчий шлях Майї Енджелоу. Окрім цього, наша колега підвищує свій професійний рівень відвідуючи курси присвячені викладанню афро-американської літератури, творчості Чарльза Лонга, а також вивченню еволюції автобіографічного жанру літератури. Як стверджує Юлія Геннадіївна, відвідини всіх занять надзвичайно розширюють її наукові та педагогічні горизонти.

Важливо також відмітити, що перебування Юлії Геннадіївни у США  не обмежується лише навчанням, адже вона вже встигла доєднатися до книжного клубу!

Тож побажаємо Юлії Геннадіївні нових звершень! Пишаємось нею!

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук