Previous Next

Стажування у Тартуському університеті під егідою проєкту Erasmus+ KA2

    Завідувачка кафедри німецької філології Леся Овсієнко пройшла стажування «Розробка електронного курсу» в Нарвському коледжі Тартуського університету, Естонія, з 22 по 27 серпня 2022 р. Захід проходив під егідою проєкту Erasmus+ KA2 «Розвиток потенціалу підготовки учителів іноземної мови на шляху України до впровадження багатомовної освіти та європейської інтеграції/ MultiEd».
     Викладачі ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького є учасниками одного з найбільших українських проєктів за програмою Еразмус+ КА2, де представлено 10 українських партнерів (університетів і організацій) та три зарубіжні університети. 
     Курс «Методологія CLIL», який розробляли та удосконалювали дослідники, спрямований на впровадження сучасних методів викладання іноземних мов в освітній процес, серед яких: інтерактивні методи, студентоцентроване навчання, комунікативні методи засвоєння мови та методологія CLIL. 
     Учасники стажування змогли не тільки отримати нові знання, а й познайомитися з культурою та традиціями Естонії, яка постійно підтримує Україну в боротьбі з російським агресором. 
     Кафедра німецької філології дякує Нарвському коледжу Тартуського університету за підтримку і запрошення та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук