Шестеро студенток номіновано для участі у програмі міжнародної академічної мобільності Еразмус+

Шестеро студенток номіновано для участі у програмі міжнародної академічної мобільності Еразмус+

Шестеро студенток спеціальностей «Середня освіта» та «Філологія» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького були номіновані для участі у програмі міжнародної академічної мобільності Еразмус+.

Це студентки 4 курсу Ніна Тимошенко та Анна Краснова, а також студентки 3 курсу Ірина Шильнікова, Анастасія Черненко, Дар'я Заболотня та Анастасія Шкурдода ННІ іноземних мов. Протягом 5 місяців вони будуть навчатися за програмою «English Language Studies» в університеті Вальядоліда, Іспанія. Навчання повністю фінансується програмою Еразмус+.
 
— Ми дуже пишаємося тим фактом, що з нашого університету вперше були відібрані аж 6 студенток. Це найбільша кількість номінацій серед усіх українських партнерів університету Вальядоліда, — коментує координаторка проєкту, в.о. завідувачки кафедри сучасних практик англійської мови Наталія Сливка. — Ми успішно працюємо з університетом Вальядоліда з 2019 року. За цей час було отримано 7 грантів для здійснення академічної мобільності. Наші студенти дуже добре себе зарекомендували як старанні, розумні й високомотивовані. Вони успішно складали іспити в іспанському університеті, продемонструвавши високий рівень знань, і за рейтингом були одними з найкращих на курсі. Окрім цього, ми регулярно проводимо багато заходів, присвячених можливостям програми Еразмус+, зокрема ділимося результатами й цього проєкту. Тому в нас завжди багато студентів, які бажають взяти участь у конкурсі. Упевнені, що такий високий результат є наслідком злагодженої й кропіткої роботи координатора, відділу міжнародних зв’язків, адміністрації університету і самих студентів.
 
— Стати частиною студентської родини університету Вальядолід неймовірно захопливо, — зазначає студентка 3 курсу Анастасія Черненко . — Це чудова можливість знайти нових друзів, отримати цікавий та корисний досвід, покращити навички володіння англійською мовою та зануритися в іспанський колорит і культуру.
 
Студентка 4 курсу Ніна Тимошенко додає:
 
— З першої хвилини перебування в Університеті ми відчули неймовірну гостинність. Адміністрація університету організувала ознайомлювальну вечірку, де усі студенти Еразмус+ змогли познайомитися, поспілкуватися з ректором та отримати неймовірний заряд позитиву й натхнення. Ми неймовірно раді, що після важкої дороги нарешті потрапили в місце сповнене культурою, історією та новими можливостями. Дякуємо нашому університету за цю чудову можливість, а координатору Наталії Петрівні та дирекції нашого інституту за мотивацію та постійну підтримку!
 
Викладачі кафедри пишаються успішними студентами та бажають цікавого навчання, приємних вражень та позитивних емоцій.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук