Previous Next

Розмовний клуб з носієм мови продовжує ефективно працювати

Студентка 3 курсу, групи А, Єлизавета Мельниченко ділиться своїми враженнями:

«Сьогодні ми маємо унікальну можливість вивчати мову та практикувати її в університеті. Проте, не завжди є нагода спілкуватися з носіями мови, які можуть поділитися своїм розумінням та поглядами на цікаві теми. Ми вдячні кафедрі англійської філології та методики навчання англійської мови за можливість практикувати мову у реальних ситуаціях!

Наш розмовний клуб з Robert Galbraith, або, як ми його ввічливо називаємо, Mr. Bob, не лише слугує місцем для обговорення важливих тем, таких як освіта в США, традиції та свята штатів, і система охорони здоров'я, але й стає відмінною нагодою поповнити наш словниковий запас. До прикладу, останній клуб був продуктивний на ідіоми, пов'язані зі здоров'ям, такі як "on the mend", "just what the doctor ordered", "the taste of your own medicine", і "gut feeling".

Кожне заняття розкриває потенціал студентів та вимагає виходу зі зони комфорту, щоб дізнатися відповіді на цікаві питання. Ми також обговорюємо погоду та клімат в Україні та Флориді, де проживає Mr. Bob, що розширює нашу здатність аналізувати світ.

Я активно беру участь у розмовному клубі, щоб практикувати та вдосконалювати ту розмовну мову, яку я вже набула протягом трьох років навчання у ННІ іноземних мов. У кожного студента є великий активний і пасивний запас слів та виразів, які тепер ми можемо вільно використовувати, враховуючи ситуацію та співрозмовника. Ми з нетерпінням чекаємо кожного заняття, сподіваючись дізнатися все більше цінної інформації від громадянина США».

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук