Previous Next

My Grammar Lab - a piece of cake)

Протягом вересня викладачі кафедри сучасних методик викладання англійської мови брали активну участь у  роботі навчально-практичних вебінарів, організованих компанією Dinternal Education. 3 тематичні напрямки (Positive Classroom Management; Upskilling: Distance Education; 2-In-1: Resources and Distance Teaching ), 56 он-лайн тренінгів, 10 тренерів мали на меті полегшити адаптацію студентів до занять після довгої перерви та надихнути викладачів на цікаві зміни.

 

 

 Під час тренінгів викладачі кафедри ознайомились з новими підручниками, які пропонує видавництво, та методиками гібридного викладання, що передбачають використання цифрових ресурсів під час практичних офф-лайн занять. Це надихнуло викладачів прийняти до уваги результати пілотного проєкту, що проводився старшим викладачем кафедри фонетики і граматики англійської мови Чорною О. А. на базі груп 01 та 02 та запровадити на практиці викладання граматики на 1 курсі за допомогою навчально-методичного комплексу My Grammar Lab з он-лайн компонентом.

29 серпня відбувся спеціальний тренінг для викладачів кафедри сучасних методик викладання англійської мови, на якому з’ясовувались останні технічні деталі. Ми готові починати!

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук