Previous Next

КАЖЕМО НАШЕ ЩИРОСЕРДЕЧНЕ WELCOME УЧНЯМ ЧЕРКАСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №31!

Черкаська гімназія №31 - надійний партнер навчально-наукового інституту іноземних мов. Багато років поспіль наші студенти проходять виробничу педагогічну практику у цьому навчальному закладі. Чимало випускників гімназії здобули професію саме у ННІІІМ, чим ми невимовно пишаємось. Тож наш «профорієнтаційний марафон» аж ніяк не зміг проминути нагоду відвідати нашого вірного союзника!

Відповідальними за профорієнтаційну роботу у Черкаській гімназії №31 були студенти 1 курсу ОС «Магістр» спеціальності  «014 Середня освіта (014.021 Англійська мова і література)» Щербуха Роман та Горобець Анастасія, а також студентка 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності  «014 Середня освіта (014.021 Англійська мова і література)» Піддубна Софія. Цікавим є те, що ці студенти не лише проходять зараз виробничу педагогічну практику у цьому закладі освіти, а й є його випускниками. Лишень уявіть! Через багато років ті, хто сидів за шкільною партою у класі рідної школи, повернулись аби вже самим передавати здобуті знання та вміння майбутнім поколінням!  

2 березня 2023 року Роман, Анастасія та Софія організували прекрасний профорієнтаційний захід для учнів 11 класів. До студентів доєднались завідувач кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови, доцент Пашіс Л. О., а також завідувач кафедри слов’янської філології, зарубіжної літератури та методики навчання, доцент Корновенко Л. В. Зустріч була інформативною,  душевною та багатообіцяючою!

Дякуємо Щербусі Роману, Горобець Анастасії та Піддубній Софії за сумлінну організаційну роботу!

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук