Previous Next

ЗАПРОШУЄМО УЧНІВ МОКРОКАЛИГІРСЬКОГО ЛІЦЕЮ ДО ДРУЖНЬОЇ РОДИНИ ННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ

Студенти 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 014 «Середня освіта (014.021 Англійська мова і література)», які проходять виробничу педагогічну практику у закладах загальної середньої освіти продовжують наш профорієнтаційний «марафон».

Цього разу «амбасадоркою» ННІ іноземних мов стала студентка 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «014 Середня освіта (014.021 Англійська мова і література)» Вольніцька Лілія, яка 2 березня 2023 року організувала зустріч з учнями старших класів Мокрокалигірського ліцею Мокрокалигірської сільської ради Черкаської області. Саме в цьому навчальному закладі Лілія проходить виробничу педагогічну практику.

За допомогою буклетів та промовідео на зустрічі було зроблено огляд спеціальностей та освітніх програм, які пропонують у ННІ іноземних мов. Окрім того, була представлена мультимедійна презентація зі світлинами наших студентів та випускників, оскільки Лілія мала неабияке бажання розповісти учням ліцею про цікаве студентське життя, навчальний процес і подальші професійні перспективи після закінчення університету. Наприкінці учні ставили запитання та отримували детальну відповідь. Лілія розповідає:

- Цікаво було спостерігати за тим, як учні переглядали фото наших студентів та ставили питання опісля. Звісно, особливу увагу я приділила перспективам навчання у нашому університеті та міжнародним програмам, які впроваджені у ННІІМ. Адже ні для кого не секрет, що наші студенти мають змогу навчатися за кордоном та спілкуватися з викладачами європейських закладів вищої освіти і не тільки. Ці факти викликали значний інтерес у майбутніх абітурієнтів!

Вольніцька Лілія впевнена, що зустріч допоможе учням у виборі майбутньої професії, оскільки знання мови - це завжди перевага. Дякуємо їй за таку результативну популяризацію рідного ННІ іноземних мов!

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук