Студенти Черкаського національного університету ...

Студенти Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького та учні спеціалізованих шкіл – переможці всеукраїнських проектів Асоціації українських германістів 

27-28 вересня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника в м. Івано-Франківськ відбулася ХХVI Міжнародна науково-практична конференція Асоціації українських германістів «Moderne Germanistik auf der Suche nach einer neuen Identität: interdisziplinär, interkulturell, international», де було представлено результати всеукраїнських проектів «Sagenhafte Landschaft der Ukraine» та «Hut ab, ukrainische Frau!». За результатами конкурсу було створено карту України, на якій Черкаську область представлено роботами студенток 3-го курсу, які навчаються в Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького за освітньою програмою Мова і література (німецька).

 


Найцікавішою легендою про місто Корсунь-Шевченківський визнано історію кохання Яна і Наталки, представленою малюнком Хачко Євгенії та текстом німецькою мовою Барнякової Владислави, Дяченко Наталії, Бондаренко Анжели. За результатами проекту «Hut ab, ukrainische Frau!» було видано жіночий календар, куди було відібрано 3 роботи від Черкаської області: історія про Марину Павленко, підготовлена студентками 2 курсу Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, освітня програма Мова і література (німецька): Гуреля Анна та Гаращук Лілія; історія про Яну Зінкевич – учениця Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 28 імені Т.Г. Шевченка Черкаської міської ради Черкаської області Овсієнко Анна та історія про Аліну Вяткіну, яку підготувала Гринькова Олександра. Вітаємо переможців та дякуємо усім за участь і бажаємо успіхів у подальших проектах!

 

Координатор АУГ від Черкаської обл.
Овсієнко Л.О.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук