«Переклад заради мистецтва»

#cherkasy #ннііноземнихмов #кафедрапрактикианглійськоїмови #artmuseum #cherkasynationaluniversity #instituteofforeignlanguages #volunteerproject

Кафедра практики англійської мови ННІ іноземних мов ЧНУ розпочала волонтерський проект «Translation for Art’s Sake» / «Переклад заради мистецтва» для Черкаського художнього музею. До проекту залучені завідувач кафедри, доцент Пашіс Л.О., доцент Радченко О.Ю., старший викладач Лєвочкіна С.В., викладач Кабіна Ю.Г. та студенти 3-го курсу спеціальностей «Середня освіта» та «Філологія», які на початку семестру вивчали модуль «Образотворче мистецтво».
Метою проекту є популяризація Черкаського художнього музею та його колекції за допомогою англомовної інформації для іноземних поціновувачів мистецтва. А для студентів це стало прекрасною нагодою застосувати свої знання на практиці заради мистецтва!
Пропонуємо долучатись до нашої ініціативи! В Україні багато прекрасних музеїв, художніх галерей, театрів, інформацію про яких можна донести англійською мовою та зробити їх відомими та доступними!

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук