Speaking club 15.03.18

Цього четверга, вкотре об'єднавшись, Фабі та його нові українські друзі з Черкаського національного взялися обговорювати нелегку, але доволі актуальну у наші дні тему - права людини.

За традицією, спершу відбулося знайомство з новими учасниками клубу, а вже потім усі присутні висловили свої припущення щодо того, що таке права людини, де їх можна застосовувати та куди звертатися, якщо твої права порушують. Деякі пункти студенти називали впевнено і без вагань, а от щодо історичних деталей виникали сумніви, які можна пояснити недостатньою кількістю знань. Тож, Фабенсон детально розповів про проголошення декларації прав людини та показав декілька інформативних відеороликів, які допомогли студентам зорієнтуватися у темі дискусії.

У ході обговорення виявилося, що насправді навіть сьогодні люди не мають тієї свободи, яка гарантована їм правами людини. 
Поговорили, також, і на тему протестів та про їх двоїсту природу у відстоюванні своїх прав. З одного боку, вони дають можливість висловити власну думку і захистити свої права, у той час коли з іншого це порушує загальногромадський порядок.

Клуб з іноземним волонтером привернув увагу і майбутніх журналістів ЧНУ. Знімальна група приєдналася до однієї з зустрічей та спробувала "влитися в колектив", що їм, до речі, непогано вдалося. Фабі розповів про своє перебування в Україні, а учасники поділилися своїми враження від Speaking club.

Тож, кожного четверга, не зважаючи на погоду та інші перешкоди, 2 години англомовного спілкування чекають на вас. Приєднуйтеся до успішних і талановитих студентів нашого міста і ставайте такими ж!

Надія Нестеренко

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук