Previous Next

Навчання студентів кафедри німецької філології за «Подвійним дипломом» у м. Ченстохова (Польша)

Студентка кафедри німецької філології другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Німецька мова і література) Дяченко Наталія та випускниця зазначеної спеціальності Кодола Марина успішно здали сесію у Wyższa Szkoła Lingwistyczna w Częstochowie, де вони навчаються за програмою «Подвійного диплому».
Із 31.01.22 по 04.02.22 студентки відвідували заняття Вищої Школи Лінгвістичної у місті Ченстохова, Польща в дистанційному форматі, ознайомилися з особливостями навчального процесу в ЄС та оволоділи новими знаннями. Ступінь магістра, отриманий у Вищій Школі Лінгвістичній, визнається на території ЄС, а участь у програмі «Подвійний диплом» надає статус студента європейського ЗВО та відкриває унікальні можливості брати участь у програмах і стипендіях для студентів ЄС. 
 
Здобувачі освіти вдячні Черкаському національному університету ім. Б. Хмельницького та ННІ іноземних мов за новий досвід та можливість отримати диплом європейського зразка! Викладачі кафедри німецької філології пишаються своїми студентками і бажають подальших успіхів та нових звершень!

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук