СТАЖУВАННЯ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ АНГЛІЙСЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ ТА МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В ЕСТОНІЇ

СТАЖУВАННЯ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ АНГЛІЙСЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ ТА МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В ЕСТОНІЇ

Викладачі кафедри англійської філології та методики навчання  Білецька В.С. та Лєвочкіна С. В. пройшли міжнародне стажування у Естонії в межах проєкту Еразмус + КА2 «Foreign Language Teacher Training Capacity Development as a Way to Ukraine’s Multilingual Education and European Integration» (MultiEd) / «Розвиток потенціалу підготовки учителів іноземної мови на шляху України до впровадження багатомовної освіти та європейської інтеграції».


Основною метою стажування було ознайомлення з особливостями впровадження предметно-мовного інтегрованого навчання (CLIL-methodology)у різних закладах освіти - від дитячих садочків до університетів та коледжів.
А протягом 28-29 жовтня Світлана та Віталіна (у Естонії викладачів студенти називають на ім'я та звертаються на Ти☺) брали участь у Міжнародній конференції "Тенденції та проблеми предметно-мовного інтегрованого навчання та викладання англійської мови" (Trends and Issues in CLIL and ELT. 8th International ELT Conference) у м. Нарва.
Віталіна мала шанс придбати автентичну книгу з методики CLIL, поспілкуватися з її автором Dr. Phill Ball (PhD, University of Basque Country, Spain) та отримати його автограф.

Теги:

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук