25 березня 2021 року в ННІ Іноземних мов ...

25 березня 2021 року в ННІ Іноземних мов у режимі zoom-конференції був проведений он-лайн День відкритих дверей. У роботі конференції прийняли участь представники кафедри фонетики і граматики англійської мови, кафедри німецької філології, кафедри теорії та практики перекладу, кафедри російської мови, зарубіжної літератури та методики навчання і кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови, кафедри практики англійської мови. Учасників конференції привітала заступник директора ННІ іноземних мов доцент Рудакова Л. П., яка розповіла їм про спеціальності, що пропонуються для вивчення в ННІ іноземних мов, перспективи працевлаштування для наших випускників та особливості вступної кампанії.

На зустрічі були присутні викладачі різних кафедр і вони також долучались до бесіди. Зокрема, брали слово викладач кафедри теорії та практики перекладу Юлія Володимирівна Опанасенко, завідувач кафедри німецької філології Леся Олександрівна Овсієнко та завідувач кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови Олена Юрiївна Радченко.

Людмила Пилипівна Рудакова також представила студентів, які висловили бажання поділитись з абітурієнтами своїми враженнями від навчання в нашому університеті. Серед них були студенти магістратури різних спеціальностей Анастасія Безродна, Римма Богдан і Марина Кодола, студенти 4 курсу Анастасія Бринько та Оксана Марченко, студенти 2 курсу Софія Піддубна та Інна Черненко, голови студрад різних років Артем Захарченко, Валерія Єфименко і Валерія Хакало.

Після вступної бесіди з викладачами та студентами  наші гості мали змогу відвідали відкриті заняття з практики англійської мови (викладачі – Кравченко Т.М., Дубчак І.П. ) та німецької мови (викладач  - Овсієнко Л.О.). Викладачі заздалегідь розробили методику проведення практичних занять так, щоб найкращим чином ознайомити майбутніх абітурієнтів з освітнім процесом та привити їм любов до вивчення іноземних мов.

Висловлюємо подяку всім викладачам, гостям та студентам, які взяли участь у проведенні Дня відкритих дверей!

Також нагадуємо, що на фейсбук-сторінці кафедри фонетики та граматики англійської мови розпочали роботу експериментальні курси для випускників середніх шкіл та всіх тих, хто планує здавати ЗНО з англійської мови. Кожного тижня викладачі кафедри публікуватимуть нові завдання з декількох видів мовленнєвої діяльності (читання, аудіювання, письма та вживання мови), а також ключі до них. Мета експериментальних курсів – надати абітурієнтам додаткову можливість якісно підготуватись до ЗНО з англійської мови. Нагадуємо, цього року воно відбудеться 24 травня.

Запрошуємо приєднатись до учасників нашого проекту!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=111686300356940&set=p.111686300356940

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук