Світова культура – це скарбниця людства

Світова культура – це скарбниця людства. І кожен з нас мав би прагнути доторкнутися до цієї скарбниці. Це основа повноцінного існування людини.

Студенти 2 курсу спеціальностей Середня освіта (Мова і література (англійська)) та Філологія (Германські мови та літератури  (переклад включно),  перша- англійська)) з зацікавленням вивчали культурно-історичні особливості Сполучених Штатів Америки.  У рамках курсу «Лінгвокраїнознавство» студенти презентували власну рецепцію традицій, звичаїв та культури країни північноамериканського континенту. Слід зазначити вміле використання студентами набутих знань, вмінь та навичок на лекціях та семінарських заняттях,  під час яких студенти вивчали географію та історію США, політичну систему, систему освіти, а також літературу  та  культуру. На підсумковому занятті кожна група представила своє бачення культурного життя Америки, їх традицій та звичаїв. Під час занять  було запропоновано діалоги-постановки про життя індіанців, ковбоїв; історичні довідки про президентів США; традиційні етнічні, а також сучасні пісні та танці зразки національних пісенних шоу та кінофестивалей; нагородження премією Оскар;  інсценізації свят Геллоувіну, Дня Подяки, Дня Святого Валентина та Дня Святого Патріка.

Знання у житті людини не можна переоцінити, але вони не здобуваються швидко і легко. Отримання знань – це дуже важка і кропітка робота! Отже, без знань про культуру і звичаї інших народів у 21 столітті жити просто неможливо! 

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук