День ННІ іноземних мов 2019

28 березня колектив ННІІМ відсвяткував черговий день народження. Студентська рада творчо підійшла до організації святкувань. Студенти інституту мали можливість взяти участь у аукціоні (виграти лот від улюбленого викладача), який відбувся після святкового дійства, присвяченого темі Євробачення «Як студенти на Євробачення збиралися…»

         Свої таланти продемонстрували  першокурсники Влада Павкіна - в жанрі стендапу, Софія Капрізова вразила віртуозним виконанням сучасних хітів на фортепіано, Лейла Ахмeд  зачарувала дивовижним виконанням східного танцю.

         Анастасія Бринько проявила нові грані свого таланту  - запросила глядачів на пісенну прогулянку по Нью-Йорку. Глядачі гаряче аплодували співочій майстерності Дар’ї Алєксєєвої, Тетяни Воропай та Олі Сичової, якій акомпанував на гітарі Саша Брик.

         Натхнений виступ Діани Руденко з поетичним закликом «Don’t give up» знайшов відгук у серці кожного, хто вивчає чи викладає англійську мову.

         Як  завжди неперевершений талант хореографа та режисера-постановника танцювального дійства проявила студентка четвертого курсу Ірина Ушкова, яка залучила до флешмобу не тільки друзів-студентів, а й власних учнів.

         Студрада ННІІМ запропонувала власну версію хіта співачки Маруф із закликом до майбутніх абітурієнтів, які були присутні у залі, приєднуватися до дружної ін’язівської родини. Текст авторства першокурсниці Лєри Єфіменко та дивовижний танцювальний номер справили незабутнє враження.

         Поетична сповідь Анастасії Жупинас «Абрикосовий світ» пробудила у глядачів щемний спогад про перше кохання  та світлу надію на майбутнє. Настя запросила до участі у концерті дівочий рок-гурт «Тайм», у якому вона є солісткою та авторкою пісень. Їх виступ викликав бурхливі овації і став справжньою кульмінацією свята.

         Організатори свята запропонували глядачам визначити найкращий виступ під час концерту, в результаті  голосування солодкий приз отримали постійні організатори студентських свят, неперевершені актори Дмитро Огілько та Аліна Козлова зі своїм номером «Перекладацькі будні».

         Дирекція та студрада  ННІІМ привітала найактивніших випускників зі святом, вручивши подяки за участь в житті інституту та подарунки.

         Енергію добра, позитиву, натхнення і любові до рідного інституту та університету відчув у собі кожен учасник свята та глядач, і вона стане джерелом нових добрих справ і приводів для святкувань.

         Дирекція ННІІМ висловлює щиру подяку студентській раді інституту на чолі з Артемом Захарченком  та всім учасникам святкового дійства за чудовий концерт, бажає успіхів у навчанні, відкриття нових горизонтів, вагомих досягнень у всіх сферах студентського життя та натхнення!

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук