Профорієнтаційна робота

Профорієнтаційна робота з учнями – один із головних аспектів виховної роботи, спрямованої на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві. 30 та 31 жовтня 2018 року у рамках Дня відкритих дверей викладачами кафедри фонeтики і граматики англійської мови та німецької філології проводились навчально-тренінгові заняття з англійської та німецької мов для випускників шкіл міста таобласті. Учасників експериментальних курсів привітали заступник директора ННІ іноземних мов доцент Рудакова Л. П.; завідувачі кафедр: доцент Кравченко Т.М. та доцент Тесля В. А.; заступник директора НН Центру інституту післядипломної освіти та курсів підготовки Жиляєв Д. А. та методист центру Ергашева Н. В.
Викладачі кафедр заздалегідь розробили методику проведення практичних занять з практики, граматики і фонетики англійської та німецької мов, метою яких було ознайомити майбутніх абітурієнтів з освітнім процесом та привити їм любов до вивчення іноземних мов.
Під час екскурсії абітурієнти мали змогу ознайомитись з історією університету, відвідати музей, бібліотеку, студентське містечко. А їх участь у практичних заняттях та залучення магістрів до навчального експерименту допомогли подолати мовний та міжкультурний бар`єр.
Висловлюємо подяку всім учням, які взяли участь в експериментальних курсах з англійської та німецької мов. Чекаємо на зустріч весною!

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук