Дорогі викладачі та студенти!

Дорогі викладачі та студенти!

            Щиро вітаємо Вас з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Хочеться побажати, щоб цей день не був сповненим печалі та жалю за теплими літніми днями, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань.

            Найщиріші слова подяки висловлюємо нашим викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, є прикладом професіоналізму, ерудованості, мудрості  та великодушності. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну навчальну аудиторію, кожну українську родину! Зичимо Вам міцного здоров’я, натхнення, терпіння, гідної зарплати, достатку та здійснення мрій!

            Бажаємо усім студентам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у навчанні та студентському житті. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Міцного здоров’я, високих оцінок, легких контрольних, цікавих занять і вірних друзів, з якими все це легко здійсниться!

Дирекція ННІ іноземних мов

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук