День Факультету 2018

ННІ іноземних мов має великий потенціал та традиції навчання іноземних мов упродовж 56 років свого існування. 15 травня викладачі і студенти інституту відсвяткували черговий День народження, хоча і не ювілейний, але не менш значущий і цікавий. В рамках проведення свята студенти 3курсу взяли участь у мовознавчому квесті, переможців директор інституту Л. В. Швидка нагородила святковим тортом. Студентів-учасників фестивалю «Студентська весна» було нагороджено подяками. Розіграш студентської лотереї викликав неабиякий інтерес у присутніх.

 Учасники художньої самодіяльності підготували святковий концерт. Особливою акторською майстерністю присутніх вразила студентка 1 курсу Анастасія Бринько у ролі Каті Осадчої. Студенти-випускники Максим Костенко та Ігор Журба, разом з третьокурсником Сергієм Сильчуком, запропонували яскравий гумористичний номер. Безмежні співочі таланти нашого інституту! Дівчата радували бездоганним виконанням світових хітів.

Позитив та енергія доброти , творчості і любові , які панували на святі будуть надихати студентів та викладачів на нові досягнення. Згадати як це було можна поглянувши на фото.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук