«Зимова школа» в м. Ченстохова

Студентка 1 курсу ОС «Магістр» Мураховська Оксана (спеціальність Середня освіта (Мова і література (німецька)) та випускниці магістратури 2020 року Білоус Анна та Попова Крістіна (спеціальність Середня освіта (Мова і література (німецька)) успішно склали сесію в рамках програми «Подвійного диплому». Із 28.01.20 по 07.02. 20 студентки відвідували заняття Вищої Школи Лінгвістичної (Wyższa Szkoła Lingwistyczna) у місті Ченстохова, Польща.
«Навчання у європейському ЗВО надає нові можливості для саморозвитку», – зазначають дівчата. Здобуваючи спеціальність «Бізнес-німецька», магістранти оволоділи новими знаннями з економіки, антропології, зі сфери ринку праці, бізнес-комунікації, а також німецької, англійської та польської мов.
Ступінь магістра, отриманий у Вищій Школі Лінгвістичній, визнається на території ЄС, а участь у програмі «Подвійний диплом» надає статус студента європейського ЗВО та відкриває унікальні можливості брати участь у програмах і стипендіях для студентів ЄС.
Магістранти вдячні Черкаському національному університету ім. Б. Хмельницького та ННІ іноземних мов за новий досвід та можливість отримати диплом європейського зразка!
Викладачі кафедри німецької філології пишаються своїми студентками і бажають подальших успіхів та нових звершень!

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук