НАШІ СТУДЕНТИ – НАША ГОРДІСТЬ!

Добро потрібно робити непомітно − на жаль, цей вислів на сьогоднішній день не популярний. Звичайно, ми могли б змовчати але…
Ми пишаємося, коли наші студенти роблять добрі справи непомітно: і коли здають кров, і коли відвідують дітей в лікарні, і коли беруть участь у благодійних акціях.
Нещодавно до активістів ННІ іноземних мов Евеліни Галустян та Анастасії Безродної звернулася з проханням черкаська волонтерка Тамара Борисова: «Допоможіть, чим зможете. Терміново. У родині трагедія: батько помер, мати залишилася з трьома дітьми, найменшому п’ять місяців. Всі вони, разом з мамою, перебувають на стаціонарному лікуванні в Черкаському обласному тубдиспансері».
Практично за кілька днів наші дівчата зібрали чималу суму серед таких же небайдужих до чужого горя студентів та викладачів Черкаського національного університету. Купили все необхідне, що попросила родина: памперси, серветки, дитяче харчування, продукти. Безродна Анастасія, сама із багатодітної родини, зібрала речі для дітей.
Як же зраділи діти і дякувала мама…
Висловлюємо вдячність всім, хто долучився до доброї справи, подякуємо за чуйність, сердечність, розуміння!


На фото Евеліна Галустян та Тамара Борисова (з етичних міркувань, ми не виставляємо фото дітей родини)
До речі, звертаємо увагу на загрозливу статистику МОЗ: щороку в Україні помирає від туберкульозу 4 тис. пацієнтів, тобто 11 людей щодня. За висновками експертів, Україна має найгірші в Європі показники щодо лікування цієї хвороби. Епідемія туберкульозу, яка була оголошена в Україні ще у 1995 році, й донині не подолана.

Кафедра російської мови, зарубіжної літератури та методики навчання

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук