Previous Next

ЗАПРОШУЄМО УЧНІВ РУСЬКОПОЛЯНСЬКОГО ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ № 2 ДО НАШИХ СТУДЕНТСЬКИХ ЛАВ

Весна 2023 у Навчально-науковому інституті іноземних мов, попри тривоги, що час від часу вносять зміни у графік аудиторного навчання, надихнула студентів спеціальності 014 Середня освіта  (014.021 Мова і література англійська), котрі наразі проходять виробничу педагогічну практику у закладах середньої освіти міста Черкас та інших міст та містечок України, зробити свій внесок у Перемогу на нашому педагогічному інформаційному фронті – провести профорієнтаційну роботу серед учнів старших класів та запросити на навчання саме до нашого ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Тож, 1 березня була організована зустріч в онлайн форматі з учнями 10 класу у Руськополянському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2. Саме тут проходить  педагогічну практику студентка 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта  (014.021 Мова і література англійська) Інна Черненко, котра доклала максимум зусиль для організації цього профорієнтаційного вебінару.

Захід проводила кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри англійської філології ННІІМ Оксана Заїковська. До заходу долучився також тренер громади, вчитель фізкультури цієї школи та колишній випускник магістратури Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Юрій Холодницький, котрий, незважаючи на іншу спеціальність, яку отримав в університеті,  також поділився з учнями власним досвідом навчання в університеті та наголосив на тому, що наш університет є одним з найкращих закладів вищої освіти в Україні.

Під час онлайн зустрічі учні були ознайомлені з профорієнтаційними матеріалами, зокрема промовідео та презентацією спеціальності 014 Середня освіта, особлива увага була приділена умовам навчання, фаховим компетенціям та вмінням, які студенти набувають під час навчання у нашому університеті, та перспективам працевлаштування на прикладі успішної кар’єри наших випускників. Інна, своєю чергою, поділилася з учнями досвідом навчання, розповіла саме про переваги навчання на обраній спеціальності та тими можливостями, які надаються саме нашим Навчально-науковим інститутом іноземних мов – постійним спілкуванням з носіями мови – професорами та викладачами закладів освіти США. Учні захоплено слухали розповіді та наприкінці зустрічі  ставили питання щодо можливості відвідання підготовчих курсів обраної спеціальності.

Особлива подяка директору Руськополянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Людмилі Ткаченко за надану можливість організувати зустріч. Запрошуємо учнів старших класів та всіх бажаючих на День відкритих дверей у ННІ іноземних мов, що відбудеться 25 березня 2023 року, для ознайомлення з освітнім процесом, живого спілкування з викладачами та студентами та впевненості в тому, що процес освіти у ННІ іноземних мов – неперервний, адже ми всі завзято виконуємо свою роботу на нашому освітньому фронті.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук