Previous Next

Захист курсових робіт на 3 курсі

Під час війни в Україні захист курсових робіт на 3 курсі є справжнім викликом для студентів та викладачів. Незважаючи на труднощі, студенти продемонстрували високу стійкість та адаптивність, знаходячи способи завершити свою академічну роботу в умовах сирен, дистанційного навчання або паралельного навчання в іншому університеті за програмою Erasmus.

Захист курсових робіт відбувався у змішаному режимі – очно та  онлайн за допомогою різних платформ для відеоконференцій. Це вимагало від студентів не лише технічних знань, але й уміння ефективно представити свої дослідження в цьому форматі.

Попри всі труднощі, процес захисту курсових робіт став важливим кроком для студентів, який продемонстрував їхню здатність до самостійної роботи, аналітичного мислення та стійкості. Успішний захист курсових робіт у таких складних умовах став свідченням незламності духу української молоді, їхньої готовності до подолання труднощів і здобуття знань навіть у найскладніших обставинах.

Роботи студентів  показали не лише академічну підготовку третьокурсників, але й їхню витривалість, рішучість та здатність до адаптації. Викладачі, що були у складі комісії на захисті, відзначили роботи багатьох студентів  за ґрунтовне дослідження, структурованість та яскраву презентацію своїх результатів досліджень. Зокрема, вразили результати роботи Мельниченко Єлизавети, Черненко Яни, Шиньнікової Ірини, Кошевої Анни, Мацибоки Максима, Поливко Ольги та Задорожньої Ірини.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук