День Гідності і Свободи в ННІ іноземних мов

23 листопада студенти третього курсу навчально-наукового інституту іноземних мов (групи 54,57,513) зустрічали гостей - Галину Тимошенко, майстриню народної творчості, дружину захисника Донецького аеропорту Олександра Тимошенка та Інесу Плащенкову - волонтера Центру забезпечення військових в зоні АТО- Черкаси. Зустріч була організована з нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи в нашому університеті. Студенти створили символічний прапор України , на якому залишили відбитки власних долонь і щирі побажання захисникам України,з надією, що тепло їхніх душ зігріє і захистить воїнів у зоні АТО, яким прапор передадуть волонтери. Студенти також передали волонтеру ліки, яких потребують воїни на передовій.

Дирекція ННІІМ та студентська рада інституту висловлюють щиру подяку студентам всіх

курсів та спеціальностей, викладачам фахових кафедр, які долучилися до збору ліків, зусиллями та коштом яких було придбано два тонометри, лікарські засоби противірусної, антисептичної, жарознижуючої дії, кардіо-препарати та перев’язочний матеріал.

Викладачі та студенти ННІІМ планують брати участь і в інших благодійних акціях, разом працювати над створенням держави гідних людей, про яку всі мріють.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук