Previous Next

З початком!

Першого вересня розпочався ювілейний 60-й навчальний рік у Навчально-науковому інституті іноземних мов. 125 першокурсників вперше у своєму житті слухали лекцію директора ННІІМ доцентки Швидкої Людмили Володимирівни після урочистостей на університетській площі. Студенти дізналися про історію університету, можливості та перспективи, які вони отримують за умов старанного навчання, традиції, які передаються з покоління в покоління викладачів і студентів.
Щиро вітаємо наших першокурсників з початком навчання, віримо, що вони будуть гідними студентами, спраглими до знань та саморозвитку, гідними високого звання студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Дорогі наші СТУДЕНТИ! Вітаємо Вас з початком нового етапу в житті! Бажаємо вагомих успіхів,значних досягнень, здійснення мрій, втілення планів, міцного здоров'я і насиченого студентського життя! Хай перед Вами будуть відкриті всі дороги і країни, щоб Ви змогли реалізувати себе!Хай кожна мить студентського життя буде наповнена радістю і щастям нових відкриттів, нових друзів, втілених мрій і задумів! Хай віра у власні сили і потенціал буде сильною і незламною і зробить Вас успішними!

Викладачі ННІ іноземних мов

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук