Previous Next

Вебінар "Міжнародна мобільність з Еразмус +: нові можливості та перспективи"

У п'ятницю,  13 жовтня у межах ErasmusDays 2023 кафедрою сучасних практик викладання англійської мови було проведено вебінар "Міжнародна мобільність з Еразмус +: нові можливості та перспективи".
До заходу долучилися більше 40 студентів ННІ ІМ та інших навчальних підрозділів нашого університету.  Модератор заходу - в.о.завідувачки кафедри сучасних практик викладання англійської мови Наталія Сливка поінформувала студентів про умови участі у проєктах з мобільності, які реалізуються в ЧНУ.

До спікерів заходу долучилися студентки 4 курсу ННІ ІМ Ніна Тимошенко та Anna Krasnova, які з власного досвіду поділилися враженнями від навчання в університеті Вальядоліда, Іспанія. Студентка 3 курсу,  Nastya Shkurdoda,  яка також зараз навчається в університеті Вальядоліда закликала студентів користуватися індивідуальними можливостями програми Еразмус +, зокрема поділилася практичними порадами щодо участі у проектах Еразмус Молодь.
Наприкінці вебінару на всіх учасників очікувала вже традиційна вікторина, переможці якої отримають призи від National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team. 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук