Previous Next

ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ КАФЕДРИ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ ПЕРЕКЛАДУ ЗІ ШКОЛАМИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Уже другий рік поспіль співпрацюють кафедра теорії та практики перекладу ЧНУ ім. Б. Хмельницького та спеціалізована школа інформаційних технологій №2 міста Золотоноша. У рамках співпраці старша викладачка кафедри Тетяна МакГауен ділиться методичними доробками з учителями англійської цієї школи.

Метою відкритого заняття від 26 листопада 2021 р. був обмін досвідом роботи, демонстрація методики проведення уроку-дискусії з використанням сучасних технологій і методів навчання. Завдяки професіоналізму й організаторським здібностям старшої викладачки Тетяни МакГауен та учительки англійської мови вищої категорії Юлії Гордієнко кожен учень із цікавістю взяв участь в інтерактивному уроці, присвяченому актуальній темі для одинадцятикласників – вибір професії.

Під час відкритого заняття 29 листопада 2021 р. старша викладачка кафедри теорії та практики перекладу Тетяна МакГауен ділиться досвідом викладання англійської із вчителем-методистом вищої категорії Черкаського гуманітарно-правового ліцею Наталією Лозою на уроці в 10-Б класі. На занятті з використанням новітніх методик розвивали навички спонтанного мовлення, аудіювання та читання.

Щиро вдячні Юлії Ігорівні та Наталії Вікторівні, а також учням спеціалізованої школи інформаційних технологій №2 міста Золотоноша та Черкаського гуманітарно-правового ліцею за можливість бути частиною їхнього навчального процесу!

Будемо раді бачити випускників школи та ліцею серед наших студентів освітньої програми ПЕРЕКЛАД!!!

Кафедра теорії та практики перекладу

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук