Previous Next

Підвищення кваліфікації тренерів програми DLL

Викладачі кафедри німецької філології Овсієнко Л.О., Ришкова А.В., Титаренко О.І. з 20.09.21 по 15.10.21 взяли участь у комбінованому підвищенні кваліфікації тренерів програми DLL Deutsch Lehren Lernen (вчимося навчати німецької), яке проводилось Гете-Інститутом.

Навчання відбувалось три тижні в онлайн-форматі (20.09-10.10.2021) і п’ять днів у формі синхронних онлайн-засідань (11.10-15.10.2021) з фазою самостійного навчання.

Протягом навчання під керівництвом досвідчених фахівців було опрацьовано цікаві та актуальні теми, як-от, структура і концепція програми DLL; робота з DLL з точки зору учасника і тренера; організація проведення окремих курсів DLL; структура, зміст і формати завдань окремих курсів, їх дидактико-методична реалізація у онлайн-форматі та в аудиторії;

Викладачі мали змогу ознайомитись з особливостями проведенням DLL курсів на навчальній платформі, а також здобути необхідні компетенції для тюторської діяльності. Також значну увагу було приділено проведенню проектів практичних досліджень, підтримці учасників в ході підготовки, проведення та презентації результатів, а також оцінюванню документації проектів практичних досліджень.

Викладачі кафедри висловлюють щиру вдячність Гете-Інституту за надану можливість підвищити свій професійний рівень і сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук