Previous Next

Літня школа в Австрії

Студентка 4 курсу кафедри німецької філології Смуглій Катерина (Середня освіта, ОП Мова і література (німецька, англійська)) взяла участь у літній школі SUMMER SCHOOL OSTЕUROPA в Австрії, у місті Інсбрук, яка відбувалася з 9.07.2023 по 22.07.2023 за сприяння Університету Інсбрука.

Літня школа OSTEUROPA при Університеті Інсбрука пропонує студентам можливість обміну попри мовні та національні кордони, вона допомагає студентам вдосконалювати свої практичні мовні навички та розширює їхні знання про Східну Європу. За цей час студентка відвідала мовні курси, де покращила свої навички німецької мови, а також цікаві екскурсії, більше дізналася про історію Тіролю. Катерина мала змогу брати участь у різноманітних воркшопах на актуальні теми. Організаторами заходу пропонувалися мовні походи в гори в туристичному містечку Оберґурґль, під час якого 25 студентів з України та 25 студентів з Австрії обмінювались досвідом та спілкувалися різними мовами. Студентка відмічає люб'язність австрійців, значну підтримку українців у цей нелегкий час, неймовірну красу природи Австрії, а також дружню атмомферу між викладачами та студентами. Катерина дякує усім організаторам мовної літньої школи за їхню роботу та за цю неймовірну можливість відвідати іншу країну, покращити свій рівень мови, знайти нових друзів та отримати безліч приємних вражень, які запам'ятаються надовго!
Кафедра німецької філології дякує організаторам літньої школи OSTEUROPA, яка організована Східноєвропейським центром та Інститутом славістики Інсбрукського університету, та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук