Previous Next

КОРПУС МИРУ ВІДЗНАЧИВ РОБОТУ КАФЕДРИ ПРАКТИКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ТА КАФЕДРИ АНГЛІЙСЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ ТА МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Багато років поспіль кафедра практики англійської мови здійснювала активну співпрацю з волонтерами Корпусу Миру. Добрими колегами, друзями, наставниками, нашого викладацького колективу вже встигли стати неперевершені волонтери Корпусу миру США в Україні Джо Хейлі, Джоел Віскін, M. Дюжон Джонсон та Ден Холдер.

Активне співробітництво з організацією не припиняє тепер вже реорганізована кафедра англійської філології та методики навчання англійської мови Корпус Миру США в Україні висловлює подяку кафедрі практики англійської мови, а тепер вже й кафедрі англійської філології та методики навчання англійської мови за теплий
прийом. Особливо організація хоче відзначити роботу завідувача кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови Ларису Олесандрівну Пашіс та номінувати її на звання «Викладач Місяця», так як разом з викладачами кафедри її вдалося налагодити активне, плідне співробітництво з волонтерами Корпусу Миру.
Сподіваємось, що співпраця між кафедрою англійської філології та методики навчання англійської мови та Корпусом Миру лише продовжуватиметься, візити американських колег будуть частішими, а «місток дружби» між Україною та США розширюватиметься і ставатиме міцнішим!

Теги:

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук