ПЕРЕКЛАДАЧІ ПОЧАЛИ ВІДЗНАЧАТИ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

25 вересня студенти і викладачі кафедри теорії та практики перекладу зібралися на університетському подвір’ї і вирушили… до лісу. Саме у такий досить нетрадиційний спосіб розпочалося цьогорічне святкування Міжнародного дня перекладача в ННІ іноземних мов.

Серед могутніх сосен черкаського лісу майбутні перекладачі змогли не лише насолодитися чудовими краєвидами і вдихнути цілюще повітря, а й весело та цікаво провести час. Смачна каша, різноманітні ігри та конкурси, заряд енергії та бадьорості – все це чекало на учасників заходу. Так, турнір із шашок виграла Руслана Євтіхій (4 курс), переможцями у змаганнях із дартсу серед студентів стали Юлія Стозуб (2 курс) і Едуард Спіркін (4 курс), а серед викладачів найкращі результати показали доценти Ірина Литвин і Наталія Рибалка. У перетягуванні канату більш вправною виявилася команда 2 курсу. А от у приготуванні каші нашим студентам немає рівних, адже страва у обох команд вийшла надзвичайно смачною завдяки вправності шеф-кухарів Аллана Мамбєтова й Андрія Позіхайла. Наостанок організатори і найактивніші учасники свята були відзначені грамотами та подарунками. Ну і звичайно ж, наші студенти дбають про довкілля, тому галявина, на якій відбувався захід, залишилася чистою.

Кафедра теорії та практики перекладу висловлює подяку куратору 4 курсу Світлані Сторчеус і четверокурсниці Ріммі Богдан за організацію незабутнього свята, а також студент Кафедра теорії та практики перекладу кам Дані Пісковій, Надії Квасніцькій та Тетяні Ткаченко за допомогу у проведенні заходу, і нагадує, що на цьому відзначення Міжнародного дня перекладача в Черкаському національному не завершується. Далі буде… ЧЕКАЄМО НА ВАС 30 ВЕРЕСНЯ!!!

 

 

Кафедра теорії та практики перекладу

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук