Четвертого грудня 2019, заступник директора ННІ іноземних мов...

Четвертого грудня 2019, заступник директора ННІ іноземних мов Л.П. Рудакова, завідувач кафедри практики  англійської мови Л.О. Пашіс, завідувач кафедри німецької філології В.А. Тесля та доцент кафедри  російської мови, зарубіжної літератури та методики навчання Л.М. Кулєшова відвідали  Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж  ім. Т.Г. Шевченка з метою запросити  випускників на навчання  за спеціальностями: 014.02. Середня освіта (Мова і література (англійська)), 014.02. Середня освіта (Мова і література (російська)), 014.02. Середня освіта (Мова і література (німецька)).

Мультимедійні презентації та відеокліпи про навчання в Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького та умови вступу викликали жвавий інтерес серед випускників, які порушували різні питання. ННІ іноземних мов вже має дворічний досвід роботи з групами, які сформовані на базі випускників  Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка, для яких розроблено спеціальний план навчання з акцентом на ефективному та інтенсивному вивченні англійської та німецької мов.

Випускників запросили викладачі ННІ іноземних мов на безоплатні інтенсивні курси англійської та німецької мов, які традиційно працюють під час зимових канікул. У планах керівництва ННІ іноземних мов проведення круглих столів, майстер-класів та міні-конференції для випускників Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу та їх викладачів.

Викладачі також відвідали Корсунь-Шевченківську гімназію, Корсунь-Шевченківські загальноосвітні школи  І-ІІІ ступенів №1 та №2, де було проведено професійно-орієнтаційні заходи. Щирість старшокласників, їх зацікавленість та усвідомлення того, наскільки важлива іноземна мова сьогодні для розвитку кар’єри, викликають сподівання, що влітку найкращі з найкращих стануть студентами ННІ іноземних мов.

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук