День відкритих дверей!

27 листопада 2017 року в стінах Навчально-наукового інституту іноземних мов відбувся День відкритих дверей.

Викладачі кафедри фонетики та граматики англійської мови запросили старшокласників різних шкіл міста та їхніх батьків. Зустріч проходила в 418 аудиторії.

Директор ННІІМ Швидка Л.В. звернулася до майбутніх абітурієнтів з вітальним словом,  розповіла їм про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців з іноземних мов. Якість надання освітніх послуг є пріоритетним напрямом в організації освітнього процесу в інституті. До викладання іноземних мов в інституті долучаються іноземні фахівці: професор Лінгард Легенгаузен (Німеччина), Єва Назарук-Стоцька (Польща), викладачі носії англійської мови, які проводять ще й позааудиторну роботу.

Студенти мають можливість навчатися за програмою «Подвійний диплом» і отримати диплом магістра в рідному університеті та одному із провідних вишів Польщі. Під час зустрічі також детально зупинилися на особливостях вступної кампанії.

 

Старшокласники, які завітали на День відкритих дверей познайомились із представниками студентського активу, які розповіли про навчання та організацію дозвілля студентів ННІІМ. Абітурієнти відвідали заняття із профільних предметів: практика, граматика, фонетика англійської мови, а також із латинської мови.

Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері. 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук