Викладачі навчали англійської прикордонників

Викладачі кафедри іноземних мов ННІ іноземних мов Віталіна Гур’єва та Тетяна Шелег навчали майбутніх прикордонників англійської мови для професійних потреб. На запрошення Міжнародної організації з міграції вони взяли участь в пілотному проекті «Нове обличчя кордону», що реалізується за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки на базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота (Оршанець). Прикордонники нової формації здобули необхідні знання та навички для спілкування англійською мовою з іноземцями на пунктах пропуску.

Викладачі ЧНУ не лише успішно виконали поставлені завдання, а й ознайомилися з діяльністю центру, обмінялися досвідом з колегами та домовилися про подальшу співпрацю кафедри іноземних мов та відділення морально-психологічного забезпечення та гуманітарних дисциплін на чолі з кандидатом педагогічних наук, підполковником Наталією Ринденко.

Обидва підрозділи зацікавлені у партнерстві, адже мають спільну мету – ефективне навчання іноземної мови професійного спрямування.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук