Розробка програм нових навчальних дисциплін

Розробка програм нових навчальних дисциплін

Протягом другого семестру 2020-2021 н. р. учасники проекту Еразмус+ KA2 MultiEd працювали над розробкою програм нових навчальних дисциплін, які пілотуватимуться в ЧНУ вже з наступного навчального року. Онлайн зустрічі відбувалися на платформах Zoom та Moodle у двох форматах: загальні (для всіх учасників проєкту) та у невеликих робочих групах (для розробки конкретної програми).

 

Головним організатором зустрічей була менеджер проєкту Олександра Головко (Університет Тарту, Естонія), яка склала графік проведення вебінарів та моніторила їхній перебіг. Модераторами зустрічей виступили представники європейських університетів-партнерів Сьюзан Гартон і Елізабет Віландер (Астонський університет, Великобританія), Крістіна Каллас і Лаурі Гуссар (Університет Тарту, Естонія), Ганс Вернер-Гунеке (Гейдельберзький Університет, Німеччина).

Учасники проєкту від ЧНУ імені Б. Хмельницького брали активну участь у розробці таких нових навчальних дисциплін, як «Основи академічного письма» (Вікторія Токарчук), «Англійська мова для академічних цілей» (Юлія Шуба), «Мова, культура, суспільство» (Світлана Жаботинська), «Оволодіння другою мовою» (Олена Вовк), «Вступ до CLIL-методології» (Світлана Лєвочкіна), «Інфомедіа грамотність і критичне мислення» (Олена Радченко і Світлана Жаботинська, до яких згодом долучилася Віталіна Білецька), «Електронний курс із CLIL-методології» (Леся Овсієнко і Світлана Лєвочкіна).

Участь у вебінарах стала чудовою нагодою перейняти досвід європейських колег, підвищити свій рівень професійної кваліфікації та вдосконалити навички працювати в команді.

6

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук